> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Челси с първа победа при Тухел


0
0
357

С голове на защитниците Сесар Аспиликуета и Маркос Алонсо донесоха на Челси победа над Бърнли с 2:0. Успехът е дебютен на новия мениджър на “сините” Томас Тухел. Мачът от 21-и кръг на Премиършип се игра пред празните трибуни на стадион “Стамфорд Бридж” в Лондон.

Германецът направи четири промени в състава и гласува доверие на Алонсо, Мейсън Маунт, Тимо Вернер и Тами Ейбрахам. След три успешни спасявания Ник Поуп се оказа безсилен в 40-ата минута, когато точен бе Аспиликуета. Натискът на домакините не отслабна и в края на мача те стигнаха до втори гол – Алонсо се разписа с левия крак в 84-ата минута.
Това беше втори мач за новия германски наставник на “сините” от Лондон след 0:0 срещу Уулвърхемптън отново на “Стамфорд Бридж” преди дни.
С актив от 33 точки Челси заема 7-о място в класирането, а Бърнли с 22 т. е на 16-о.

“Имахме много половинчати възможности, но трябваше да чакаме дълго време. Това, което ме впечатли е, че никога не изгубихме контрол върху мача и имахме куража да наложим своя стил. Не показахме страх нито за миг и останахме търпеливи. Отношението и енергията бяха на много добро ниво. Допуснахме удар към нашата врата едва в 94-ата минута. Този мач бе едно страхотно отборно усилие. Заслужена победа. Много съм доволен от представянето и показаната енергия.То ни дава сериозна увереност”, коментира след мача Томас Тухел.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments