> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тухел е оптимист след тежкия старт с Челси


0
0
428

Мениджърът на Челси Томас Тухел остава оптимист въпреки тежкия старт със “сините” от Лондон. Немецът дебютира с 0:0 срещу Уулвърхемптън у дома, но беше много доволен от играта на своите, въпреки, че гол така и не падна.
“Много ми хареса играта на отбора. Имаше интензивност, отдаденост, организация. Често успявахме да отнемем топката в последната третина. След почивката с всяка следваща минута ставахме по-опасни. Наистина съм доволен. За съжаление, не успяхме да вкараме гол, но ако продължим да играем така, резултатите ще дойдат”, заяви Тухел. Срещу “вълците” играчите му направиха 820 точни паса и държаха топката почти 80% от игровото време, но това не даде голове резултат.

“Този мач ми напомни за периода ми в Борусия Дортмунд. Направихме много добра първа тренировка. Видях 21 момчета, които старателно се опитваха да вникнат в идеите ми – кога да атакуваме, как да се защитаваме. Не очаквах, че всичко ще е на толкова високо ниво толкова скоро, след като започнахме работа заедно. Това ме прави оптимист за бъдещето. Не мога да обясня на никого от тези, които не играха, защо съм решил така. Това е несправедливо”, допълни германецът. Той замени във вторник Франк Лампард, който беше уволнен предния ден заради слабите резултати. Челси е осми в класирането с 30 точки и изостава с 11 т. от лидера Манчестър Сити. “Лондончани” са на 5 т. от топ 4, като тази позиция е последната, даваща виза за следващото издание на Шампионската лига.

Снимка: facebook.com/ChelseaFC

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments