> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Прогноза за мача Айнтрахт Фр – Байерн


0
0
749

Айнтрахт Франкфурт приема Байерн Мюнхен в събота от 16.30 часа в пореден мач от Бундеслигата. Двубоят се очертава да бъде своеобразен тест за домакините дали все още имат сили да се борят за титлата с баварците, или ще се съсредоточат върху битката за местата, даващи право на участие в ШЛ догодина. Айнтрахт се намират на трето място на 10 точки зад “Баварската машина”, но една победа би ги върнала в играта за Сребърната салатиера. В същото време зад тях дебнат силните отбори на Волфсбург, Дортмунд, Леверкузен и Мьонхенгладбах и за Франкфурт правото на грешки е силно лимитирано.

Тимът се намира в серия от 10 мача без загуба в Бундеслигата, от които е спечелил 8 (включително последните 4 срещи) и е отбелязал цели 27 гола! Всъщност “орлите” разполагат с второто най-добро нападение в настоящия сезон с отбелязаните досега 43 гола в 21 мача и отстъпват единствено на съперника си тази седмица Байерн Мюнхен, които имат цели 61 попадения!

“Баварците” завършиха изненадващо 3:3 с Арминия Билефелд в предишния кръг, което прекъсна тяхната серия от 7 поредни победи във всички турнири. Разбира се, това едва ли ще помрачи настроението в отбора от спечелването на Световната клубна купа, която беше шести трофей за тях през настоящата футболна година, с което изравниха постижението на Барселона от 2009 година. През настоящата година Байерн вече загубиха своя шанс да повторят това свое постижение, след като отстъпиха с дузпи на непретенциозния Холшайн Кил, но все още водят в шампионата с 5 точки пред втория – РБ Лайпциг и вървят уверено в ШЛ.

Статистиката от последните 10 срещи между Айнтрахт и Байерн в Бундеслигата дава категорично предимство на тима от Мюнхен, който е спечелил 8 от тях, загубил е само един и в една среща е завършила наравно. Головата разлика също е в полза на гранда от Мюнхен – 31:12! Интересното обаче е, че единствената загуба за Байерн е точно при последното им гостуване във Франкфурт на 11.02.2019 г., когато Айнтрахт печели с 5:1! Разбира се, в следващите два шампионатни сблъсъка “баварците” си го върнаха на “орлите”, печелейки първо с 5:2 в края на миналия сезон и с 5:0 в първия мач между тези два тима през настоящата кампания. Всъщност Байерн е отбелязал 5 гола на Айнтрахт в 4 от последните им 7 срещи във всички турнири (вкл. 5:0 за Суперкупата през 2018 година).

Срещата в събота се очаква да пропуснат няколко важни фигури за “баварците” начело с Томас Мюлер, който има 10 гола до момента в шампионата, но пропуска срещата поради заболяването си от КОВИД-19. Сред другите отсъстващи поради контузии личат имената на Серж Гнабри, Дъглас Коща, Бенжамен Павар и Корентен Толисо.
От състава на Айнтрахт Франкфурт поради натрупани жълти картони участие в мача няма да вземе швейцарския халф Джибрил Соу, а Ерик Дурм е с контузия. Под въпрос за тежкия мач засега остава звездата на тима Андре Силва, който има проблеми с гърба. Португалецът е реализирал 18 гола дотук в първенството и е втори при голмайсторите след вездесъщият Роберт Левандовски, който има цели 25!

С оглед на голямата резултатност на двата тима досега в Бундеслигата (Айнтрахт бележат средно по 2 гола на мач, докато Байерн е с близо по 3 попадения на кръг) и на традициите за много голове между двата тима последно време (4,3 гола средно в последните 10 мача), смятам, че линията от 3,5 гола в този мач може да бъде премината с лекота от двата отбора. Коефициентът това да се случи също е примамлив – около 1,80!

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments