> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

В Германия свалиха Байерн на земята


0
0
383

Холщайн Кил свали Байерн Мюнхен на земята. Втородивизионният тим изхвърли баварците във втория кръг за Купата на Германия. Редовното време завърши 2:2, а при дузпите домакините спечелиха с 6:5 след пропуск на Марк Рока.

Серж Гнабри откри резултата на “Холщайн щадион” в 14-ата минута. Томас Мюлер центрира и в началото изглеждаше, че вратарят Йоанис Гелиос ще избие. Той игра с топката, но тя се отби в краката на Гнабри, който реализира отблизо. Фин Бартелс сензационно изравни в 37-ата минута след гаф в отбраната на гостите. Той излезе сам срещу Мануел Нойер и намери долния ляв ъгъл за 1:1.

Веднага след почивката Лерой Сане върна аванса на шампионите с невероятно изпълнение на пряк свободен удар. Той завъртя кълбото над стената с левачката и намери горния десен ъгъл. Малко след това домакините сензационно отново можеха да изравнят, но Мюлинг изпорти златното положение и шутира покрай вратата. Мюнхенци вече доиграваха мача, когато бяха шокирани. Хауке Вал засече с комбинация от рамо и глава в 95-ата минута, пращайки мача в продължения. В тях не падна нов гол и всичко се реши от дузпите.

Отпадането на Байерн е сензационно, след като миналия сезон играчите на Ханзи Флик заслужиха требъл, в които е включен и отличието от Купата на Германия. Сега ФК “Холивуд” повтори антирекорд със 17-годишна давност. За последно мюнхенци бяха отпаднали от Купата на Германия срещу отбор от по-долна дивизия през сезон 2003/2004 година, когато са елиминирани от Алемания. В същото време баварците губят и за втори път в историята от втородивизионен тим след дузпи. За първи път това се случва през 2000 година, когато са победени от Магдебург.

А след мача настроението беше минорно, като Томас Мюлер дори влезе в спор с репортер, който зададе традиционен въпрос за причината за загубата, но световният шампион се подразни от изражението му.
“Какво си мислите? Защо се смеете?”, реагира Мюлер. Репортерът се оправда, че е напълно сериозен, след което Мюлер потвърди убеждението си, че според него репортерът е ехидничил и разговорът продължи в умерен тон.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
1 Коментар
Най-стари
Най-нови Най-висок рейтинг
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари

[…] клубен шампион определено е в слаба форма, след като отпадна и за Купата на Германия, и само грешките на конкурентите го задържат начело в […]

0
Оставете Вашия коментарx