> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Почетино покани Меси в ПСЖ


Почетно

0
0
383

Маурисио Почетино покани Лео Меси в ПСЖ. Новият треньор на парижани иска да изгради голям отбор, с който да изпълни желанието на шефовете – да спечели Шампионската лига. Французите ще опитат през лятото да вземат и Серхио Рамос, който остава без договор с Реал Мадрид. А от 1 юли Меси остава без контракт с Барселона.

Дядо Коледа ми донесе подарък. Това е възможност за мен да изпълня мечтата си, връщайки се в клуба, за който играх преди 20 години. ПСЖ е отборът, който винаги съм искал да тренирам, това беше една от целите в треньорската ми кариера”, каза Почетино. Наскоро аржентинецът замени освободения миналия месец Томас Тухел, като призна, че е изпълнил мечтата си да се завърне в отбора, на който беше капитан по време на състезателната си кариера в началото на века. Почетино беше безработен повече от година след уволнението си от Тотнъм в края на 2019 г.

“Наясно съм за какво се бори ПСЖ и с какви футболисти разполага. Тимът има огромен потенциал и е предизвикателство за всеки треньор. В следващите 50 дни имаме 12 мача. Предстои сгъстен график, но с помощта на ръководството и играчите се надявам бързо да се адаптирам.
Не е сега времето да дискутираме привличането на Меси. Естествено, всеки голям играч е добре дошъл в ПСЖ.
Не искам да говоря за тактически схеми. Искам да играем организирано с топка и без топка и да създаваме ситуации за гол за Неймар и Килиан Мбапе. Капитанската лента ще продължи да носи Маркиньос”, обобщи Почетино. Той ще дебютира днес при гостуването на Сент Етиен.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx