> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Почетино иска Пол Погба в ПСЖ


0
0
359

Пол Погба може да продължи кариерата си в ПСЖ, където наскоро начело застана Маурисио Почетино. Играчът на Манчестър Юнайтед даже се превръща в основна цел на аржентинския специалист, твърди в. “Дейли Стар”.
Както е известно, че 27-годишният французин отчаяно иска да напусне „Олд Трафорд“, а Юнайтед е готов да го продаде през лятото. Основни претенденти за неговия подпис се считаха Реал Мадрид и бившият му клуб Ювентус, но ситуацията може да се помени с пристигането на Почетино в ПСЖ. Бившият мениджър на Тотнъм вярва, че Погба е идеалният играч, около когото да изгради нов отбор.
“Червените дяволи” ще поискат около 75 милиона паунда за играча, който този сезон загуби титулярното си място при Оле Гунар Солскяер. Погба има договор с Юнайтед до лятото на 2022 година.

Самият французин, който вдигна формата си през последния месец, може да предпочете ново предизвикателство и да отиде в ПСЖ, вместо да се връща в Торино. За Париж са гласени още Лионел Меси и Серхио Рамос. Последните двама ставят свободни агенти от 1 юли и парижани ще опитат да ги вземат без пари, като за тази цел ще им предложат големи заплати.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx