> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Моуриньо надъха Тотнъм за дербито със Сити


0
0
324

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо надъха играчите си за дербито с Манчестър Сити. Двата тима излизат днес от 19.30 часа в дербито на 24-ия кръг на английската Висша лига. Португалецът смята, че трябва да изиграят “перфектния мач”, ако искат да спрат “гражданите”, които са в серия от 15 поредни победи. Последният път, когато отборът на Сити претърпя поражение, беше във Висшата лига с 0:2 от Тотнъм на 21 ноември, оттогава те са непобедени в 22 мача.

“Победихме ги, защото играхме толкова, толкова добре в този мач и това е единственият начин всеки отбор да победи Ман Сити, трябва да играете много, много добре.
Правите грешка в защита и те убиват. Знаете, че е много трудно да ги спрете да вкарват, защото те вкарват постоянно и знаете, че е трудно да им вкарват голове, защото не отстъпват, така че трябва да играете перфектно.
Какво направихме, когато ги победихме у дома. Играхме перфектния мач и нивото им на увереност не беше същото”, заяви Жозе Моуриньо. Нова загуба ще е допълнителен “пирон в ковчега му”, след като вече се заговори, че Специалния може да бъде уволнен, ако продължава със слабите резултати.

Шансовете на тима му са доста големи, защото контузени в лагера на Сити са Родри, Фернандиньо, Рубен Диаш и Кевин Де Бройне, а под въпрос е Серхио Агуеро.
“Хубаво е. В Байерн и Барселона също сме правили добри серии. Това е последствие от подхода към всеки отделен мач. Статистиката е хубава, но не ни помага за следващия мач, който е срещу Тотнъм. Не сме непобедими. Спечелването на 15 поредни мача не ни помага да стартираме с аванс от два гола срещу Тотнъм. Помага ни да сме на този етап в турнирите, в които участваме, но нищо повече от това. В събота започваме от начало”, заяви мениджърът на Сити Пеп Гуардиола.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments