> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Първи слухове, че Тотнъм ще изгони Моуриньо


0
0
315

Слуховете, че Жозе Моуриньо ще бъде изгонен от Тотнъм започнаха. На Острова вече се твърди, че португалецът ще остане на улицата, след като “шпорите” бяха елиминирани от турнира за Купата на Англия. В петия кръг те загубиха с 4:5 от Евертън.

Според информацията на в. “Мирър”, бордът на директорите на Тотнъм е взел на този етап решение да гласува пълно доверие на Моуриньо и той ще остане на поста си поне до края на сезона, въпреки лошите резултати, натрупани през последните седмици. Президентът Даниел Леви запазва доверието си непокътнато в Моуриньо. Лондоначни се намират на четири точки от зона Шампионска лига, което е основната цел на отбора.

Разбира се, Тотнъм предстои да играе финал срещу Манчестър Сити за “Карабао Къп”, а шансовете на отбора в Лига Европа също все още са живи. Съперник на лондончани в 1/16-финалите е австрийският Волфсбергер.

Най-големият проблем на Моуриньо е, когато супернападателят Хари Кейн влезе в лазарета. Той се надяваше при такива случаи да компенсира с Барет Бейл, който беше взет от Реал Мадрид, но уелският национал тотално разочарова. Бейл не игра срещу Евертън, защото е обявил, че бил контузен, но паралелно пусна снимка как тренира, под която коментира: “Добра тренировка днес”. Това направо вбеси Моу.

“Мисля, че за мен е по-добре да кажа следното: в неделя имахме мач с Уест Бромич и той не игра, остана на пейката. В понеделник бях малко изненадан, когато ми каза, че иска да премине преглед на скенер, защото не се чувствал комфортно. Той не тренира в понеделник, а след това тренира във вторник заедно с отбора. Аз обаче бях информиран, че неговото желание е да работи няколко дни с рехабилитаторите, за да заздрави тази зона, в която усеща дискомфорт. Затова не беше с нас. Не мисля, че това е очевидна контузия. Бих казал, че се чувства некомфортно и затова не бе на 100% в тренировките”, заяви Моуриньо по повод отсъствието на Бейл.
Думите на Специалния бяха разчетени като намек за това, че явно самият Бел, който е само на 31 години, няма особено желание да играе за клуба, от който тръгна за големия футбол.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments