> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гришо и Цвети изтеглиха късата клечка за “Аустрелиън оупън”


Гришо и Цвети изтеглиха късата клечка за “Аустрелиън оупън”

0
0
418

Григор Димитров (№19 в света) и Цветана Пиронкова (№137) буквално изтеглиха късата клечка при жребия за “Аустрелиън оупън”, който започва в понеделник.
Първата ни ракета при мъжете ще се изправи срещу Марин Чилич в откриващия си мач в Мелбърн. До момента българинът и хърватинът са играли 6 пъти, като Чилич води с 4:2 победи. За последно те се срещнаха във втория кръг на „Ролан Гарос“ 2019, а победител излезе Димитров. Чилич е с 18 титли в кариерата си сред професионалистите. Той има и трофей от Големия шлем – US Open 2014. Освен това е финалист от “Аустрелиън оупън” (2018) и Уимбълдън (2017), като и в двата случая губи от Роджър Федерер. В момента хърватинът е №43 в ранглистата, където рекордното му постижение е като на Григор Димитров – №3. Той беше най-тежкият възможен съперник сред непоставените. Победителят от срещата ще играе във втория кръг срещу Алекс Болт (Австралия) или Норберт Гомбос (Словакия). Първият поставен, когото Григор Димитров (№18 в схемата), може да срещне е Пабло Кареньо Буста (Испания, №15). Дуел между двамата е възможен в третия кръг.

Пиронкова ще се изправи срещу Су-Уей Сие (Китайско Тайпе) на старта в Мелбърн. Азиатката е на 35 години и в момента е №1 в ранглистата на двойки. В класацията на единично тя е №68, а рекордното й класиране е №23. Това ще бъде първи двубой между двете, а победителката ще срещне във втория кръг Бианка Андрееску (Канада, №8) или Михаела Бузарнеску (Румъния). В тази част на схемата попадна и Винъс Уилямс (САЩ), с която Цвети може да играе в третия кръг.

Жребият беше теглен днес, след като в четвъртък го отложиха заради проблемите с коронавируса. В днешния ден мачовете от подгряващите турнири бяха подновени, а Гришо има за съперник Алексей Попирин (Авл).

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments