> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Георги Донков разказа за раздялата с Левски


0
0
781

Георги Донков разказа за раздялата с Левски миналата година. Бившият футболист и помощник-треньор на “сините” даде голямо интервю за германската медия sport-kurier, в което разкри какво се случва с него последно време. Той даде яснота по темата и дали е бил близо да оглави националния отбор на България, който беше даден на Ясен Петров.

Преди две седмици имах възможност да поема националния отбор на България. Кандидатите бяха много. В крайна сметка от Българския футболен съюз избра друг. За съжаление тогава от федерацията не ме подкрепиха, но това трябва да се приеме. В крайна сметка бях много близо.

Преди това работих като помощник на Петър Хубчев в националния отбор и в Левски. Получихме много добра оферта от „сините“. Станах професионалист в този клуб и играх в периода 1987-1993 година. В България това е традиционен клуб. Собственикът на клуба (Васил Божков) имаше финансови проблеми и всичко свърши за една нощ. Тогава ръководството имаше други цели, които бяха в противоречие с нашите. След като нямаше смисъл вече да продължим, се разделихме. Вече съм отворен към всякакви оферти”, каза бившият левскар.

Впоследствие Хубчев Донков и другите му помощници Армен Амбарцумян и Левон Апкарян поискаха парите си от “сините”, като все още не са разтрогнали договорите си. Хубчев претендираше за 360 000 лв. Според информациите, заплатите на тримата помощници общо възлизат като тази на самия Петър Хубчев.

Иначе след Хубчев, Левски беше поет от Георги Тодоров, който води “сините” до края на есента, а след това на треньорския мостик застана Славиша Стоянович. Словенецът в момента е с тима на лагер в Умаг, Хърватия, като продължава да реди селекцията. Левски е в напреднали преговори с двама футболисти. “Сините” може да засилят отбранителния си вал с централен защитник и бек до края на седмицата. За едно потенциално ново попълнение призна и треньорът след победата с 1:0 над Подбескидзе в контрола. Към момента по-близо до завършване са преговорите с централния бранител. Левски се отказа от дошлия на проби ляв бек Анте Върличак. Ръководството на “сините” има други опции за поста. На “Герена” ще се опитат да се подсилят и с халф.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments