> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левски с първа победа за годината


0
0
437

Левски постигна първата си победа за 2021 година.
“Сините” сломиха полския Подбескидзе с 1:0 в контрола, играна в Пореч.
Гола отбеляза юношата на клуба Мартин Петков, който в 23-ата минута прониза противниковия страж със странична ножица след асистенция на Ивайло Найденов. В самия край на срещата Николай Михайлов отрази дузпа, след като новото попълнение в състава на Славиша Стоянович Ребин Сулака игра с ръка в пеналтерията.
Иначе в мача се включи дошлият на проби хърватин Анте Върличак. 23-годишният футболист е ляв защитник, като игра половин час.
Това беше втора проверка за Левски, който в първата загуби от Домжале с 0:1.

Още във втората минута високата преса на “сините” даде резултат. Петков намери непокрития Робърта на чудесна позиция фронтално срещу вратата и шутира към десния ъгъл, но Пешкович спаси. Две минути по-късно Убинк отговори с далечен изстрел към левия ъгъл, но не намери целта.

В 15-ата минута Даниелак бе изведен сам, но Атанасов го настигна и направи решителна намеса, след която се стигна до корнер. В 23-ата Мартин Мартин Петков засече центриране от дясното крило на Ивайло Найденов и 18-годишният младеж откри резултата чрез странична ножица в левия долен ъгъл. 6 минути по-късно Здравко Димитров финтира бранител, нагласи си коженото кълбо на левия крак и стреля, но в ръцете на Пешкович. В 32-ата минута Мамич се озова очи в очи с Микулич, но стражът на “сините” показа котешки рефлекс и изби с ръце.

След почивката Здравко Димитров (49) шутира изключително опасно към долния ляв ъгъл, но Пешкович плонжира в последния момент и спаси. 10 минути след това Марин Петков изпълни заучено ъглов удар, пускайки късо към Мартин Петков, който мигновено стреля, но вратарят на поляците отрази с крак. В 80-ата минута Сиерпина изпрати гръмотевичен изстрел от далечна дистанция, но Николай Михайлов внимаваше и боксира стабилно. В предпоследната минута Сиерпина отново опита късмета си от около 25 метра, но Михайлов отново не бе затруднен и хвана с две ръце коженото кълбо.

А в добавеното време Сулака игра с ръка в наказателното поле след ъглов удар и реферът посочи бялата точка. Капитанът Михайлов обаче демонстрира за пореден път класата си, хвърли се в десния ъгъл и изби встрани.
До края на лагера в Хърватия, “сините” ще изиграят още три контроли.

Снимка: levski.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments