> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Виляреал шокира Байерн


0
0
470

Виляреал сътвори сензацията, елиминирайки Байерн насред Мюнхен в четвъртфинален мач-реванш на Шампионската лига. Двубоят завърши 1:1, а минималната победа с 1:0 на испанска земя отпреди седмица прати възпитаниците на Унай Емери на полуфиналите.

Шесткратният европейски клубен първенец изигра доминиращо първо полувреме, което обаче беше лишено от опасни атаки. “Жълтата подводница” се отбраняваше смело и организирано, а в редки моменти демонстрираше и бързите си контраатаки.

Седем минути след подновяването на играта дефанзивният вал на испанците се пропука и Роберт Левандовски откри резултата с помощта на гредата. До 88-ата минута головите възможности бяха 23:3 за Байерн, но точно тогава Виляреал изравни чрез резервата Самуел Чуквуезе.

На полуфиналите достигналият за втори път в историята си до тази фаза Виляреал очаква Ливърпул или Бенфика. Преди реванша на стадион “Анфийлд” в сряда мърсисайдци имат комфортна преднина от 3:1.

“Още преди седмица на практика загубихме сблъсъка. Тогава, за разлика от сега, не бяхме добри. Този път обаче изиграхме един от най-добрите си мачове в последните месеци. Пропуснахме две отлични възможности да поведем с 2:0, но това се случва. Съперникът се бранеше много дисциплинирано и заслужи своя шанс, като се възползва от наша грешка”, коментира треньорът на Байерн Юлиан Нагелсман.

Снимка: Туитър

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx