> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Клоп съжалява Бенфика преди реванша


0
0
259

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп съжали Бенфика, който ще трябва да играе под възгласите на феновете на англичаните. Двата тима излизат в сряда в реванш от 1/4-финалите на Шампионската лига, а “мърсисайдци” са суперфаворит, защото спечелиха първия мач с 3:1.

“Водим с 3:1 на полувремето. Това е също толкова рисковано и като 2:0. Срещу Интер видяхме как един гол може да промени нещата. Главната ни цел е да бъдем онзи отбор, срещу който никой не иска да играе. Така искаме и Бенфика да не иска да играе на „Анфийлд“. Неприятната новина за Бенфика е, че мачът сега е на “Анфийлд” и ще се изправят пред цялата тази наша публика. Трябва да сме ядосани по добрия начин и да сме подготвени. Надявам се да сме“, каза Клоп.

„Португалците са агресивни във футболно отношение и в първата среща се защитаваха добре. Сега вече знаем повече за начина им на игра. Ако бях на тяхно място, щях да се хвърля с всички сили още от първата секунда: да ни пресират и да се опитат да вкарат рано. Това би трябвало да направиш в такава ситуация, а и това очакваме сега. Преди седмица от Бенфика се опитваха така да направят, че Дарвин Нуньес да се оказва едно на едно с Конате. Нунес е много красиво момче, нали?! Пред очите ми водеха битка с Ибрахима. При завършващия удар за гола пък запази спокойствие. Наистина е много добър. Ако се опаси от контузии, го очаква силна кариера”, коментира специалистът.

Той коментира и шансовете на Ливърпул за достигане до полуфиналите.
“Мачът е супер, супер, супер важен! През миналия сезон хвърлихме много усилия, за да се класираме за ШЛ, а сега вече имаме шанс да сме на полуфиналите. Това е невероятно, това означава много за нас. Просто се стараем да изцедим всичките си сили, за да можем да останем възможно най-дълго в турнира“.

Определено изминалият двубой срещу Манчестър Сити ще окаже влияние върху утрешната среща. Доколкото знам, засега няма някой контузен. Трябва да видим кой е в кондиция“, допълни Клоп.

Снимка: Туитър

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx