> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Берое се жалва от рефера Георги Кабаков (видео)


0
0
698

Берое входира жалба срещу съдийството в двубоя със Славия от последния кръг на шампионата, съобщиха от клуба. Основното несъгласие на “заралии” е свързано с решенията на съдийската бригада, водена от Георги Кабаков, при отсъждането на два жълти и съответно червен картон на футболиста Крум Стоянов, както и отсъдената дузпа в полза на гостите.
Срещата под Аязмото завършиха при резултат 1:1 в мач от ХVIII кръг на efbet Лига. А тимът на Димитър Димитров-Херо вместо да съжалява, че не бил с няколко гола разлика, обвини пловдивския рефер, който всъщност е №1 в България и редовно свири евромачове.

“Червеният картон оказа влияние, но не знам дали е ключовият момент. Притеснявах се преди мача (от реферите) и се оказах прав. Но не успяхме да си вкараме положенията.
Имаме повече точки на чужд терен, отколкото у дома. Имахме положения и при числено неравенство срещу Славия. Имаме трудна програма, но трябва да се опитаме да излезем с чест от тях. Трябва да покажем амбициите си срещу водещите отбори”, каза след мача Херо.

“Считаме, че тези решения на рефера повлияха сериозно на крайния резултат от двубоя”, добавят от Берое, които приложиха и видео.

Снимка: beroe.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments