> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Херо беснее заради рефера Кабаков


0
0
565

Треньорът на Берое Димитър Димитров-Херо обвини съдията Георги Кабаков за равенството със Славия (1:1). Бургазлията смята, че Крум Стоянов (68) е бил изгонен неправилно, което е повлияло на крайния изход. Така Берое се отдалечи от топ 4 на класирането, докато за “белите” това е първа точка от 10 декември, когато под Околчица столичани биха Ботев Вр с 2:1.

“Вината трябва да я търсим в себе си. Първото полувреме изтървахме много положения, а можехме да водим с три-четири гола. Трябваше да си затворим мача и да спечелим. Но футболът е несправедлив и такива неща се случват. Червеният картон оказа влияние, но не знам дали е ключовият момент. Притеснявах се преди мача (от реферите) и се оказах прав. Но не успяхме да си вкараме положенията.
Имаме повече точки на чужд терен, отколкото у дома. Имахме положения и при числено неравенство срещу Славия.
Имаме трудна програма, но трябва да се опитаме да излезем с чест от тях. Трябва да покажем амбициите си срещу водещите отбори”, каза Херо.

А Кабаков всъщност е съдия №1 на България. През седмицата той получи похвали от мениджъра на Рейнджърс Глазгоу Стивън Джерар, в мача от Лига Европа срещу Антверп, който бъдещият шампион на Шотландия спечели с 4:3, а Кабаков свири цели три дузпи.

Не мисля, че сме играли зле. Имахме доста добри контраатаки. Не заслужавахме да загубим, имахме добри ситуации. По закон допускаме грешка в защита и тя ни коства гол. Второто полувреме имахме преимущество, не само заради червения картон. Тази точка за нас е прилична, радостни сме. Първоначално бяхме замислили Ради Кирилов да бие дузпата, но той загуби доста сили в атаката, така че решихме да е Димитров”, каза треньорът на Славия Тарханов.

Снимка: beroe.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments