> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Славия спря Берое в Стара загора


0
0
507

Берое и Славия завършиха при резултат 1:1 в мач от ХVIII кръг на efbet Лига. Заралии определено може да съжаляват за пропуснатата победа, след като владееха инициативата и имаха по-сериозните положения. Гаюс Макоута откри резултата в 12-та минута, а Берое остана с човек по-малко след червен картон за Крум Стоянов в 68-та минута. Ивайло Димитров успя да изравни за гостите след точно изпълнена дузпа в 85-та минута.

Димитър Димитров-Херо извърши три промени, спрямо последния шампионатен двубой срещу Ботев Враца. Вместо Илиас Хасани, Александър Василев и Карлос Охене и Кийлън Лебон в игра като титуляри започнаха Крум Стоянов, Иван Минчев и Кийлън Лебон.

Още в първата минута Макоута проби, навлезе в пеналта и се опита да намери Мартин Камбуров, но бранител се намеси точно пред нападателя и изби. Минута след това Мезаг изведе отлично Стоянов зад гърба на отбраната, а той предостави за Еривалдо. Португалецът обаче прати топката над вратата.
Берое продължи да атакува в следващите минути и създаде още две опасности пред вратаря на гостите, но не успя да нанесе завършващ удар. Резултатът бе открит в 12-та минута. Топката бе центрирана от Лебон при корнер, а Георги Ангелов я отклони с глава към втора греда, където необезпокояван Макоута я прати в мрежата – 1:0. Осем минути по-късно Фуртадо бе изведен зад отбраната, навлезе и центрира остро, но Вуцов се намеси.
В 22-та минута гостите имаха своята първа сериозна възможност. Стоев центрира в наказателното поле, където Кирилов засече от въздуха, но топката мина на метър над гредата.

Пет минути след подновяване на играта топката бе центрирана в наказателното поле на Берое, където Стоев засече с глава, но Ганев се намеси отлично и изби в корнер. В 56-та минута Конте проби и пробва удар, който бе блокиран. Топката попадна в Цветков, а халфът стреля, но покрай вратата. Минута след това Макоута напредна през цялата половина на съперника и шутира от дъгата, но топката бе избита в корнер. В ответната атака Кирилов успя да спечели терен и предостави за Сораков, който стреля от малък ъгъл, но Ганев се намеси и изби в ъглов удар.
В 66-та минута Лебон направи страхотен пробив през четирима играчи на съперника и стреля, но Вуцов успя да спаси. Берое остана с десет души на терена след втори жълт и съответно червен картон за Крум Стоянов в 68-та минута. В следващите десетина минути играта бе много накъсана от редица нарушения и нямаше опасности пред някоя от вратите. В 81-та минута Василев проби и предостави за Конте, който стреля от дъгата на пеналта, но право в ръцете на Вуцов. Три минути след това отново Конте навлезе в пеналта, финтира бранител и стреля, но Вуцов изби. В следващия момент Вуцов отново се намеси след удар на Ибрахима Конте, но този път успя да улови. Гостите получиха право да изпълнят дузпа в 85-та минута, след като топката срещна ръката на Фуртадо след удар от близка дистанция и реферът посочи бялата точка. Зад топката застана Ивайло Димитров, който прати топката в мрежата – 1:1, с което оформи резултата.

Снимка: beroe.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments