> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бербатов се възхищава на Луис Суарес


Бербатов се възхищава на Луис Суарес

0
0
432

Димитър Бербатов направи коментар за някои ситуации в европейския футбол и по-специално за испанското първенство и назначението на Томас Тухел за треньор на Челси. Българинът обаче най-много се възхищава на Луис Суарес, който след напускането на Барселона в Атлетико Мадрис, сякаш се прероди.

Луис Суарес е машина. Вижте, вижте Атлетико е лидер в класирането. Седем точки пред второто място и два мача по-малко. Сигурно Суарес вече се смее на Барса. Много съм доволен как вървят нещата, защото Барселона не се отнасяше добре с него, а за някои той е един от най-важните играчи в историята на клуба. Сега Барса плаща цената за напускането на Суарес. Сигурен съм, че той не съжалява, че е напуснал, виждайки какво се случва в Атлетико“, каза Бербатов в блога си в Betfair.

Българинът се сети и за няколкото сезона във Висшата лига, когато двамата бяха съперници. “Когато играех срещу него, той тормозеше защитниците, „избиваше ги“ и използваше някаква своя собствена агресия. Вярно е, че той прекрачваше границата, но ако оставим това настрана, виждаме, че той е играч от най-високо ниво, който знае как да се възползва от шансовете си“, описва Бербатов онези години. Тогава уругваецът получи прозвището Канибала, защото хапеше съперниците.

“Като нападател знаех отлично кой може да те “нарани” и Суарес беше един от онези страхотни играчи. Сега той е на 34 години и е невероятно как да се възползва от момента си. Той знае точно как да се движи по терена. Страхотно е”, допълни Бербатов.

В същото време бившият нападател оцени пристигането на Томас Тухел в Челси. Опитът, който има в Шампионската лига, ще помогне, но предупреждавам, че Тухел ще се нуждае от време, за да свикне с Англия и техните тренировъчни методи, с играчите си и обратно. Челси има своите проблеми и за него ще бъде важно предизвикателство да постигне цели в среда, в която шефовете изисква резултати и ги изисква сега и веднага. Не, те нямат търпението да чакат. Те се нуждаят от резултати сега. Работата в Челси не е сигурна. Това се случи с Лампард. Трябваше да бъдат по-търпеливи и да му дадат повече време да подобри нещата като Солскяер в Манчестър Юнайтед”, допълва помощник-треньорът на Етър.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments