> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Официално: Томас Тухел пое Челси


0
0
470

Томас Тухел е новият мениджър на Челси. Бившият треньор на Борусия Дортмунд и ПСЖ поема “сините” от Лондон с договор за 18 месеца. Немецът замени Франк Лампард, който беше уволнен вчера сутринта заради незадоволителни резултати.

Благодаря на Челси за доверието в мен и в моя екип. Уважаваме Франк Лампард, той направи страхотни неща. Нямам търпение да се запозная с отбора и да стана част от най-вълнуващата футболна лига. За мен е чест да съм в семейството на Челси”, бяха първите думи на Тухел. Той беше без работа няма и месец, след като беше изгонен от ПСЖ около Коледните празници.

Никога не е лесно да смениш треньора по средата на сезона, но сме щастливи, че си осигурихме подписа на един от най-добрите треньори в Европа”, заяви Марина Грановская. Тя е най-близка до шефа на тима Роман Абрамович и реално на “Стамфорд Бридж” движи заръките на руснака. Другият такъв служител е спортният директор Петер Чех.

Германският специалист е на базата в Кобъм и ще води тренировката на “сините” още тази вечер. Дебютът на специалиста ще бъде утре, когато отборът посреща Уулвърхемптън в сблъсък от 20-ия междинен кръг на Висшата лига.

Снимка: chelseafc.com

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments