> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Бербатов започна с Етър


0
0
419

Димитър Бербатов вече е част от треньорския екип на Александър Томаш в Етър, съобщиха от клуба. Именитият български футболист пристигна в неделя на лагера на отбора в старозагорското с. Ягода и веднага се включи в тренировъчния процес. Новината съобщи самият наставник на “виолетовите”.

“Да работиш с хора, на които вярваш безпрекословно. Да знаеш, че до теб са не само най-добрите ти приятели, а и абсолютни професионалисти, страхотни специалисти и хора с огромни амбиции – безценно! Добре дошъл в екипа ни, Димитър Бербатов”, съобщи Томаш.

“Няма време за губене. Димитър Бербатов се включи в заниманията от първия ден. Убеден съм, че ще окаже огромно влияние върху колектива и ще помогне със знанията и уменията си”, добави старши треньорът на “виолетовите”. Както е известно Томаш е голям приятел с Митко още от юношеските години, когато двамата са живели в общежитието на ЦСКА. Другите двама са Косьо Мирчев и Тодор Кючуков, които също са помощници на Томаш в Етър.

Бербатов започна с Етър, където даже няма да получава пари, защото иска да изкара ПРО лиценз от УЕФА за старши треньор. За тази цел той трябва да има стаж като помощник на елитен тим или като старши на клуб от второто ниво. Амбицията на Митко е след като изкара тапията, да започне работа в Англия.

Бербатов ще дебютира от скамейката на последния в efbet Лига утре, когато Етър играе контрола срещу Загорец (Нова Загора). След това “болярите” срещат Септември София в петък.

А в последната си проверка Етър падна от Ботев в Пловдив с 1:2. “Добра контрола стана, с положителни неща, но отново се вижда, че имаме още много да работим. Има положителни неща и във фаза защита, и в атака, и в пресата, и в притежанието на топката, но не сме готови още физически за това, което се изисква от отбора. Французинът на проби вече го освободих. Решението за Преслав Боруков ще го вземе клубът, аз съм си казал моето мнение на собствениците. Чакаме футболисти, но на този етап – това е. Трудно ще е, но не се оплаквам”, допълни Томаш.

Снимка: etarvt.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments