> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Антов вече тренира с Болоня


0
0
388

Валентин Антов направи първа тренировка с новите си съотборници от Болоня. Бившия бранител на ЦСКА се включи в заниманията на първия тим тази сутрин под ръководството на именития специалист Синиша Михайлович. Това стана ясно, след като от клуба публикуваха снимки на национала на България в официалните си профили в социалните мрежи.

Вчера родният национал парафира своя контракт с италианския клуб. Антов ще играе под наем в Болоня до края на сезона, като тогава италианците ще имат възможността да откупят изцяло правата му за 3 млн. евро.

През януарския трансферен прозорец Антов е бил опция за няколко клуба от Западна Европа, в това число и английският Арсенал. Новите правила, породени от Brexit, обаче са ограничили шансовете му за трансфер във Висшата лига, пишат английските медии, позовавайки се на информация на италианския в. “Кориере Дело спорт”.
Ако артилеристите бяха предприели ход за 20-годишния български национал миналото лято, в момента Антов може би щеше да бъде част от състава на Микел Артета. С настъпването на Нова година обаче, всяка надежда на младока за трансфер в един от най-големите клубове в Англия, се изпари”, пишат на Острова. Според новите правила, въведени след Brexit, трансфери на играчи, идващи от държави извън топ 50 на ФИФА, могат да се осъществят изключително трудно.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments