> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Антов и Соу остават в ЦСКА до лятото


Антов и Соу остават в ЦСКА до лятото

0
0
675

Али Соу и Валентин Антов ще останат в ЦСКА поне до лятото. Това е и желанието на треньора Бруно Акрапович. Решението може да се промени само ако за Соу или Антов пристигне оферта с повече от внушителни за българските стандарти финансови параметри, съобщава “Тема спорт”. ЦСКА може да се раздели с някой от тях сега само в случай, че получи предложение за 5 милиона евро. На този етап обаче няма изгледи да дойде такава оферта и е на 90% сигурно, че те ще продължат на “Армията” поне до края на сезона. Акрапович иска да подсилва тима, за да се пребори с Лудогорец за титлата, а през лятото “армейците” да атакуват и групите на Шампионската лига, където са големите пари. А с раздялата със Соу и Антов, които са основни стълбове в тима, това няма как да стане.

Селекцията на “Армията” е отворен процес. През уикенда техническият директор на клуба Алън Пардю беше забелязан в Англия да търси играчи за ЦСКА.

В същото време стана ясно, че Амос Юга ще бъде четвърти капитан на ЦСКА. Африканецът ще носи лентата, ако на терена не са Петър Занев, Антов и Тиаго Родригеш. Макар да е само от 6 месеца в отбора, дефанзивният полузащитник бързо си и е спечелил доверието на съотборниците и най-вече на треньорския щаб, в лицето на Акрапович. Босненският специалист даде лентата на Юга през второто полувреме на контролата с дублиращия състав на Аланияспор (4:0). Това се случи, въпреки че по същото време на терена имаше играчи с далеч по-голям стаж в ЦСКА от него.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx