> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стоянович хвали левскарите след успеха над Подбескидзе


0
0
414

Левски постигна първата си победа за 2021 година. След мача с полския Подбескидзе треньорът Славиша Стоянович остана доволен, като призна, че има нужда от нови играчи, но няма да ги търси в ютуб.

Със сигурност полският отбор беше по-свеж от нас, но съм доволен от физиката, която показахме, защото беше тежка седмица с тренировки, които изискват усилия. Радвам се, че видях много желание. Има какво още да напредваме тактически. През първата част бяхме по-офанзивни, но пускахме много положения отзад. Второто полувреме пък бяхме добре в дефанзивния план, а напред не толкова”, започна Стоянович.

„Променихме схемата, защото търсим определени тактики за играчите, които имам. По съм доволен от фаза защита през втората част, но във фаза атака бяхме по-силни през първата част. Много работа има да се върши, а сега сме работили само за агресия и физическа подготовка. Тези дни ще работим тактически и накрая ще разберем коя тактика ще предпочетем накрая”.

За бранителя Анте Върлечко: „Сега ще видим с него какво правим. Със сигурност на неговата позиция търсим играчи, имаме и още варианти. Вижда се, че не е физически максимално подготвен, но има качество. Трябва да намерим кой е най-добър за нашия отбор. Засега знам, че сме близо до един защитник да дойде, централен бранител. Пак търсим варианти и не искаме да правим грешки. Не искам да купуваме играчи чрез YouTube, тъй като там всички са добри и уникални.

Говорих с Робърта и се радвам, че нашият разговор беше конструктивен. Той е супер момче, интрувентен. Много добър играч е и се надявам да остане, но реалностите са едно, желанието – друго. Стискам палци да остане при нас. Радвам се за всички в днешния мач, тъй като ми харесаха. Борбата за вратарската позиция е такава и момчетата дадоха всичко от себе си. На тренировки няма спокойни моменти сега. Ако така работим и занапред, надявам се да можем да покажем по-добри мачове през пролетта”, завърши Стоянович.

Снимка: levski.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments