> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стоянович гони половин отбор левскари


1416 0

Левски може да се окаже с половин отбор напускащи през лятото. Ребин Сулака и Драган Михайлович подписаха с Левски само до лятото и не се знае какво ще се случи тогава с тях, пише “Мач Телеграф”.
В момента на “Герена” стартират от нулата в опитите да изградят боеспособен отбор, който отново да бъде фактор в първенството. Нещата обаче стават още по-интересни, ако вкараме в игра не само сухите цифри от мачовете, но и на договорите на играчите. Справката показва, че десет от тях висят. Дали чужденците ще приемат ново предложение? Тепърва ще разберем какво ще се случи.

Наско Сираков обяви вече, че ще отправи предложение към близнаците Боби и Ради Цоневи, които до април ще бъдат извън сметките на Славиша Стоянович. Очаква се това да се случи и с Мартин Райнов, който през миналото лято си тръгна и направи неуспешен опит да си уреди отбор в чужбина.

Не е ясно обаче какво ще се случи с Николай Михайлов. Националът може и в момента да пази спокойствие, но едва ли е доволен от статута си на резерва, както се случи след подновяването на първенство.
С договори до лятото са още Алекс Петков, Матео Стаматов, Стивън Петков и Валери Божинов. Първият трудно вече попада и в групата за мачовете, добавя изданието. Петков е син на бившия национал Милен Петков.

Снимка: levski.bg

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading