> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Камбуров сам се е откупил от ЦСКА 1948


Камбуров сам се е откупил от ЦСКА 1948

54 0

Мартин Камбуров разкри, че сам се е откупил от ЦСКА 1948, за да напусне и да продължи кариерата си в Берое. Както е известно, по-рано през деня от ЦСКА 1948 обявиха раздялата с Камбуров, а малко по-късно от Берое излязоха с официално съобщение, че нападателят отново е техен играч, след като е бил привлечен със свободен трансфер. Това обаче не е точно така, като излиза, че самите заралии не са платили нищо за нападателя. Вчера в медиите се твърдеше, че новакът в елита ще получи шестцифрена сума, за да се съгласи да пусне 40-годишния нападател.

“Спекулира се, че Берое ще плаща трансферна сума за мен. Няма такова нещо. Президентът наистина искаше пари за мен, но аз ги извадих от джоба си си, сам се откупих. Връщам се в Берое, където винаги съм изпитвал радост и наслада от футбола”, разкри пред БНТ ветаранът.
Така на 40 г. Камбуров направи най-вероятно последния си трансфер, в който за него бяха платени пари, макар и от собствения му джоб. У нас това със сигурност не се е случвало до този момент, което прави Мартин рекордьор.
Очаква се голмайсторът да бъде картотекиран и да попадне в групата на старозагорци за гостуването на Ботев Враца утре.

Снимка: beroe.bg

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading