> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Официално: Камбуров се завърна в Берое


Официално: Камбуров се завърна в Берое

0
0
400

Нападателят Мартин Камбуров подписа договор с Берое и отново ще носи „зелено-бялата“ фланелка! Днес той разтрогна договора си с предишния си клуб ЦСКА 1948 и е привлечен със свободен трансфер.

Камбуров има 48 попадения с екипа на Берое и общо 246 в родния елит. Той е само на 7 гола от реализатор №1 в историята на българския клубен футбол – Петър Пеков, който е 253 попадения. Очаква се голмайсторът да бъде в групата на тима за гостуването на Ботев Враца утре.

“Всички от Берое пожелават на Камбуров много успехи и победи с екипа на отбора! Марто, пожелаваме ти да достигнеш своите цели”, съобщиха от Стара Загора.

А главният мениджър на ЦСКА 1948 Красимир Балъков разкри, че 40-годишният голмайстор сам е пожелал да напусне столичани. Вероятно, за да може да играе повече в Берое и да успее по-бързо да подобри рекорда на Жеков, каквато е целта му последните години.

“Това е негово лично желание. Никакви противоречия или конфликти не са се случвали между нас. Ние уважаваме желанието на всеки един футболист. Ръководството се разбра с него и само мога да му благодаря за това, което направи за нас. Пожелаваме му да постигне целта си с отбора на Берое. Не може да се компенсира отсъствието на Камбуров – знаете всички какъв играч е. Но пък това е шанс за другите футболисти, които ще са на неговата позиция да разгърнат възможностите си и да покажат какво могат”, каза на пресконференция Балъков.

Той също така призна, че клубът е много близо до привличането на Димитър Митков от Лудогорец. Преговорите са в заключителна фаза “На последната права сме да подпишем договор с Димитър Митков. Мисля, че за днес се организират нещата. Все още нямаме подписан договор, но като стане, ще ви обявим официално. Имаше и други футболисти, които искахме да привлечем, но не можем да вземем всеки, когото искаме. Митков е един от най-перспективните български нападатели. Това е един добър вариант за нас”, обясни Балъков.

Снимка: beroe.bg

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments