> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Мартин Камбуров избяга от ЦСКА 1948


0
0
461

Мартин Камбуров ще се завърне в Берое. Нападателят избяга от ЦСКА 1948, като само се очаква договорът на ветерана да бъде прекратен. Всичко трябва да бъде финализирано в петък. Старозагорци ще направят всичко необходимо да картотекират голмайстора за гостуването на Ботев Враца, което е в събота от 12.30 часа на стадион „Христо Ботев“. Камбуров напусна Берое през миналото лято и подписа с ЦСКА 1948. Тогава беше обявено, че той ще играе при новака в елита, докато не счупи рекорда на Петър Жеков, който има 253 гола в българския футбол.

Новината е изненадваща, защото нападателят играеше с успех за “червените” и отбеляза 8 гола през есента. През изминалия сезон 40-годишният стрелец бе най-резултатният футболист в efbet Лига с 18 попадения.
С екипа на Берое Камбуров игра в продължение на 3 години. В изиграни 77 мача в Първа лига той има на сметката си 48 гола. Така Камбуров заема седмото място във вечната ранглиста на Берое по отбелязани голове в родния елит.

А на мястото му в столичния тим ще бъде взет 20-годишният централен нападател на Лудогорец Димитър Митков. Той е голмайстор на Втора лига.
Все още не се знае дали договорът на Камбура с ЦСКА 1948 ще бъде прекратен по взаимно съгласие, или заралии ще платят трансферна сума. Различни източници твърдят, че Берое ще плати шестцифрена сума за играча. Така ако е здрав ветеранът ще подобори рекорда на Жеков именно с екипа на родния тим на легендата на българския футбол, който шиеше головете си през XX век. В момента Камбуров е на 7 попадения от рекорда на Жеков, като е с 246 гола. Освен за Берое, Марто е играл още за Ботев Пд, Локо Пд, ЦСКА, Локо Сф, Ал Ахли (Дубай), Астерас Триполис (Гър), Далиен (Китай) и т.н. Престоят му в чужбина само забава топреалиатора да коригира рекорда на Жеков, след като свиленградчанинът игра 4 години зад граница.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments