> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Венци Стефанов захапa Херо след мача в Стара Загора


55 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов даде своя коментар относно равенството с Берое в Стара Загора. Под Аязмото “белите” изненадаха 10 на Херо, който след мача обвини рефера Георги Кабаков.

Бориха се момчетата – и предишния мач, и този. Виждам доста положителни неща в играта. Виждам, че отборът има голям потенциал. Трябва обаче да започнем да вкарваме, да реализираме положенията си. Убеден съм, че Калоян, Сораков, Митко Рангелов и Косъма имат потенциал, нещата ще се получат.
Не искам да отправям думи към феновете, разочарован съм от тях. Феновете трябва да подкрепят отбора – преди две години викаха “Заги, вън!”, сега казват “Заги, върни се!”. Славия има треньор – Александър Тарханов, и аз съм доволен от него. Ние не сме освободили Загорчич, той си тръгна сам”обяви пред Спортал Стефанов.

Херо винаги е притеснен, когато съдията не свири по неговата гайда. Аз мисля, че това е един от малкото съдии, който свири безпристрастно всичко. Не им изнася. На мача с ЦСКА също имаше игра с ръка, но нямаше кой да е свирне. Видяхте и вие, нали? Наказаха ме мен обаче. Е, не мога да се съглася с това.
Господ здраве да дава – и на Херо, и на тия, които раздават наказания с хиляди левове. Господ вижда – бави, но не забравя. Ще дойде Видовден”, каза още шефът на “белите”.

Снимка: БГНЕС

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading