> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Петър Величков със скандални разкрития за състоянието на БФС


0
0
380

Основният партньор на Димитър Бербатов в инициативния комитет, който го издигна за шеф на БФС – Петър Величков, разкри какво е моментното състояние на централата. Членът на изпълкома смята, че Съюза има много негативи, които трябва да бъдат променени.

“Димитър вече спомена, че футболната общественост знае какво представлява БФС в момента. Аз от осем години съм в изпълкома, като за някои хора това може да носи негатив, според мен носи позитив, защото видях как функционира централата и какво може да се промени”, започна Величков. До последно се смяташе, че той ще е кандидата за председетелския пост.

Свидетели сме на едни авторитарни взаимовръзки между централата и регионите. Слаба комуникация и липса на чуваемост между централата и клубовете от областите. Знаете за отказа на държавата да работи с централата в този вид. Разследвания и обвинения в корупция. Има сериозна липса на спонсорски договори и партньорства.”

“Напълно неадекватна политика в развитието на човешките ресурси. Липса на повишаване на квалификацията на персонала. Липса на мотивация на служителите да се развиват и дават целия потенциал, който имат. Футболната централа функционира на “казал-рекъл”. Липса на регулации на процесите, които текат във футболния съюз. Поле за субективизъм. Непрозрачност при взимане на решенията и възможност за корупционни практики.”

Неадекватно управление на активите. Голяма част е дадена за управление на външни компании. Тежки задължения към БФС от наемателите, които трудно могат да се съберат. Договорите, които са сключвани трудно ми е да преценя дали става дума за аматьорска работа или нарочна безстопанственост. Уставът е ориентиран към конкретни хора и интереси, а не към процесите във футбола. Ако уставът бе нормален, нямаше да се надлъгват кое може и кое не може”, изреди Величков.

Снимка: БГНЕС

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments