> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Увеличават капацитета на “Уембли” на 45 000 зрители за ЕВРО 2020


0
0
94

Стадион „Уембли“ ще бъде пълен на 50% от своя капацитет за пет мача от ЕВРО 2020. Това означава, че на трибуните ще има 45 хиляди зрители на тези четири двубоя.
Стадион „Уембли“ ще бъде на 50% отворен за два осминафинални мача от турнира, двата полуфинала, а също така и за финала на Европейското първенство.

Ако Англия спечели групата си, това ще означава, че 45 000 привърженици на „Трите лъва“ ще може да подкрепят отбора на 29 юни на митичната арена.
Притежателите на билети ще трябва да покажат доказателство, че са ваксинирани или отрицателен PCR, за да влязат на стадиона. 22 500 зрители вече присъстваха на стадион „Уембли“ при победата на Англия с 1:0 срещу Хърватия.

Другата добра новина, свързана със спорта, е, че за двата финала на “Уимбълдън” трибуните на централния корт ще бъдат отворени с максималния си капацитет.
Всички тези прояви са част от 10-15 пилотни събития, които ще се проведат през следващия месец, преди правителството на Великобритания да обяви ново разхлабване на мерките. То трябваше да стане сега, но бе отложено с един месец, тъй като в момента се наблюдава ръст на новозаразените с т.нар. “Делта мутация” на коронавируса.

Споделете
0
0

Comments