> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Тунчев е разочарован: Не им дадохме възможности


65 0

Треньорът на Локо Пд Александър Тунчев смята, че играчите му са стояли добре в Разград при загубата от Лудогорец с 1:2 за купата. Бившият защитник беше повече от разочарован, защото “смърфовете” са носители на трофея последните 2 г., а сега отпаднаха рано. “Орлите” пък стигнаха топ 4 за сефте от 3 г.

“Умората си каза думата при втория гол. След няколко рикошета топката отново се озова у Чибота и той вкара. Не мога да не съм доволен от отбора. Създадохме доста ситуации. Завършващият удар липсваше за пореден път. Неприятно е след като си успял да изравниш в добавеното време. Това е футболът”, започна той.

Имахме проблеми. Митко имаше проблеми. Парвиз не се чувстваше добре. С оглед първоначалните очаквания с какво ще излезе Лудогорец, предпочетохме тази схема. Не дадохме почти никакви възможности, с изключение на двете недоглеждания, с които Лудогорец ни вкара двата гола. Няма как да няма доза съжаление, че отпадаме. Който реализира повече, той продължава. Ние не успяхме. Може би от друга гледна точка ще се фокусираме само в първенството. Докато имаме възможност да задържим това място или да сме по-нагоре, ще опитваме. Рано е да се прогнозира какво ще се случи”, коментира още Тунчев.

Той коментира и повиквателните на Ясен Петров за националния отбор – най-многото на лагера ще бъдат именно от Локо.
Признание е. Да спомогнем с 4 национала на България.

Гордост и задължение е. Представят България и Локомотив. Дано да направят добри игри и да победят.

За неприятните сцени на терена след двубоя:
“Имаше някакви пререкания между Икоко и Пауло. Нещата се успокоиха. Оттам наскочиха двата щаба. Неприятни сцени. Не е сега моментът да задълбаваме. Не трябва да се случват тези неща. Трябва да губим с гордо вдигната глава”, обобщи Тунчев.

Снимка: Локо Пд

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading