> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Травмите продължават да мъчат Анди Мъри


40 0

Анди Мъри получи поредно разочарование в опитите си да се завърне на най-високо ниво в тениса. Бившият №1 в света се оттегли от участие на “Мастърса” в Маями заради контузия в слабините.

Носителят на три титли от Големия шлем и два златни олимпийски медала на сингъл не успя да играе на Откритото първенство на Австралия през февруари, след като се зарази с коронавирус, но след това участва на турнира в Ротердам. Шотландецът се надяваше на силно представяне в Маями, но е получил нов здравословен проблем. Мъри трябваше да се изправи днес срещу южноафриканеца Лойд Харис в първия кръг на престижната надпревара.

Световният №118 разкри, че му е било трудно да ходи, след като болката се е появила докато спи в петък. “Не знам откъде и защо се появи. Събудих се през нощта около 2.30 часа, обърнах се и усетих болка в лявата част на слабините. Когато станах в шест часа, за да отида до тоалетната, усещах силна болка при ходене”, сподели шотландецът.

“Доста е объркващо, не разбирам какво стана. Физиотерапевтите ми също не го разбират. Няма как да кажа какво точно е, докато не го проверим по-сериозно. Бях изключително развълнуван от възможността да играя тук, чувствах се добре, нямах никакви проблеми и тогава се случи това. Това е много разочароващо и деморализиращо”, призна Мъри.

Снимка: Фейсбук

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading