> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

В Тотнъм вече се гласят да гонят Моуриньо


46 0

В Тотнъм вече се гласят да гонят Жозе Моуриньо. Португалецът има поставено условие и ако не го изпълни, ще му бъде посочена вратата. Мениджърът трябва да класира “шпорите” за следващото издание на Шампионската лига. За тази цел Тотнъм трябва да влезе в топ 4 във Висшата лига, съобщава в. “Daily Mail”. Другата опция е тимът да триумфира в Лига Европа, но англичаните бяха сензационно елиминирани от Динамо Загреб на 1/8-финалите. В Хърватия обаче се видя, че някои играчи бойкотират ибериеца.

Целта пред Тотнъм е именно да играе през следващия сезон в Шампионска лига, защото иначе клубът ще претърпи много сериозни финансови загуби, а освен това рискува да загуби някои от звездите си. „Шпорите“ са един от клубовете, които са силно засегнати от пандемията от коронавирус.
Ако Моуриньо не изпълни приоритетната задача, той няма да бъде спасен дори и да спечели Купата на Лигата, на чийто финал Тотнъм ще играе срещу Манчестър Сити следващия месец.

“Daily Mail” добавя, че в случай на уволнение на Моуриньо, чийто договор изтича след две години, Тотнъм ще може да плаща обезщетение на месечна база, а не чрез една голяма сума.
Кризата в тима може да се задълбочи още днес, когато Тотнъм гостува на Астън Вила.

Снимка: Фейсбук

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading