> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стоилов и Ивков имат план за Левски


0
0
502

Представителят на сдружение „Левски на левскарите“ Никола Бушняков говори пред Студио „Дерби“ за случващото се в клуба и плановете на Станимир Стоилов и Иво Ивков.

„В момента хората остават с впечатлението атаката ни е персонална към г-н Наско Сираков. Говорим концептуално за модела на управление на Левски. Влязохме по една спирала, която ни води надолу. Стоилов и Ивков все още са съгласни да се върнат и да довършат това, което са започнали.

Сдружението ясно каза своето предложение – Наско Сираков да върне мажоритарния пакет акции в клуба, тогава Тръст „Синя България“ ще прехвърли своя дял на Станимир Стоилов и в рамките на три години той да поеме управлението и решенията в клуба. С Ивков имат ясно разписан план по какъв начин искат да се случат нещата“, заяви Бушняков.
Както е известно Стоилов напусна пролетта клуба и там всичко тръгна надолу.

„Това, което заварих 1.5 години след началото на неговата власт, не беше приятно. Решението за махането на Ивков и пасивността по време на скандалите, бяха показателни. Сираков взе решението под натиск на спонсора. Няма сила на света, която да ме убеди в друго. Трябваше той да се намеси по-рано, за да решим проблемите, ако искахме да работим заедно. Явно не искаме. С бездействие не се решава нищо. Надявам се това да се случи занапред. Ако бях отишъл в друг отбор, нямаше да ме интересува управленската част. Щях да гледам треньорската работа само. Това обаче е моят клуб и исках да го спасим. В началото бяхме сами. Всички се чудеха дали щяхме да се провалим и очакваха да се провалим. Никога обаче не ме е било страх от провал. Очаквам да се налеят много повече пари в клуба сега от спонсора. Това се случи и по време на предишния ми престой, по времето на Тодор Батков. Парите са средство за решаване на проблеми, но трябваш можещи хора. Дано не залитнем и в тази насока. През тази година спазваме финансова дисциплина, за да не нарушаваме бюджета“, заяви на сбогуване Стоилов.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА С ПРОМОКОД 01-701
50лв фрийбет или до 200лв депозит бонус
НАЧАЛЕН БОНУС 100% до 200 лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx