> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Стоилов и Ивков имат план за Левски


0
0
442

Представителят на сдружение „Левски на левскарите“ Никола Бушняков говори пред Студио „Дерби“ за случващото се в клуба и плановете на Станимир Стоилов и Иво Ивков.

„В момента хората остават с впечатлението атаката ни е персонална към г-н Наско Сираков. Говорим концептуално за модела на управление на Левски. Влязохме по една спирала, която ни води надолу. Стоилов и Ивков все още са съгласни да се върнат и да довършат това, което са започнали.

Сдружението ясно каза своето предложение – Наско Сираков да върне мажоритарния пакет акции в клуба, тогава Тръст „Синя България“ ще прехвърли своя дял на Станимир Стоилов и в рамките на три години той да поеме управлението и решенията в клуба. С Ивков имат ясно разписан план по какъв начин искат да се случат нещата“, заяви Бушняков.
Както е известно Стоилов напусна пролетта клуба и там всичко тръгна надолу.

„Това, което заварих 1.5 години след началото на неговата власт, не беше приятно. Решението за махането на Ивков и пасивността по време на скандалите, бяха показателни. Сираков взе решението под натиск на спонсора. Няма сила на света, която да ме убеди в друго. Трябваше той да се намеси по-рано, за да решим проблемите, ако искахме да работим заедно. Явно не искаме. С бездействие не се решава нищо. Надявам се това да се случи занапред. Ако бях отишъл в друг отбор, нямаше да ме интересува управленската част. Щях да гледам треньорската работа само. Това обаче е моят клуб и исках да го спасим. В началото бяхме сами. Всички се чудеха дали щяхме да се провалим и очакваха да се провалим. Никога обаче не ме е било страх от провал. Очаквам да се налеят много повече пари в клуба сега от спонсора. Това се случи и по време на предишния ми престой, по времето на Тодор Батков. Парите са средство за решаване на проблеми, но трябваш можещи хора. Дано не залитнем и в тази насока. През тази година спазваме финансова дисциплина, за да не нарушаваме бюджета“, заяви на сбогуване Стоилов.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx