> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Венци Стефанов се бъзика с Левски


69 0

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се избъзика с Левски след победата с 2:1, която класира тима му на 1/2-финалите за Купата на България. Той шеговито подхвърли, че винаги когато е с червена блуза и червени обувки, тимът му стига до успеха. Босът на „белите“ заяви, че няма предпочитан съперник в полуфиналите, като по неговите думи, който и да се падне, ще бъде много трудно.

Момчетата се бориха, теренът беше тежък и за двата отбора. Левски също се бореше. Убеден съм, че заслужено победихме. Калоян Кръстев може да бъде най-добрият играч и в националния отбор, ако прави това, което се иска от него. Днеска правеше и резултатите дойдоха. Пешо Михтарски едно време казваше: „Ако искаш да ядеш круши, трябва да седиш под крушата“. За да можеш да вкараш гол”, сподели Стефанов.

„Очаквам в неделя отново да бъде дерби, както днеска. Който и да се падне на полуфинала, ще бъде много тежък съперник“.

Аз се радвам, че момчетата се бориха мъжки и играха и със желание и победиха. Искам да завърши и това първенство и след това да се стягаме здраво за следващото. Славия винаги е бил отбор. Аз като си обуя червени обувки и червена блуза, винаги бием“, смята президентът на най-стария столичен клуб.

„Всички отбори искат купата, важното е кой ще успее да бъде носителят. Аз и всички слависти много бихме били щастливи отново да сме носилите на купата. Дай боже да играем мъжки и да имаме шанс да се окичим с медалите отново. Тарханов е треньор и разбира повече от мен. Аз разбирам от по-деликатни работи“, каза още той.

Снимка: БГНЕС

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading