> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Гласят среща за бъдещето на Левски


0
0
336

Голяма среща за бъдещето на Левски ще се проведе във вторник. Тя ще се състои в столичен хотел. Сбирката е била предвидена за тази седмица, но в крайна сметка е била отложена. На нея ще присъстват собственикът Наско Сираков, изпълнителният директор Иво Ивков, председателят на Управителния съвет Даниел Боримиров, босът на компанията, спонсорираща клуба – Palms Bet, Мило Борисов, Димитър Костадинов – представител на сдружението “Левски на левскарите”, както и водещи фигури от фенските фракции.

Ще бъде коментирано актуалното финансово състояние на клуба, който въпреки че започна да генерира големи приходи, все още е заплашен от фалит, припомня “Тема Спорт”. Най-належащо сега е да започнат да се покриват дълговете към НАП. Преди време изпълнителният директор Иво Ивков бе посочил, че до края на годината целта е да бъдат преведени на Националната агенция по приходите поне 2 млн. лева. А след това ще могат да се водят разговори за предоговаряне на условията, по които да обслужва натрупаните през годините невнесени суми.

Няма как да бъде подминат и въпросът за интереса от страна на чуждестранната компания “Юнайтед груп” за придобиване на мажоритарния пакет акции на клуба. Разговори между двете страни вървят още отпреди финала за Купата на България срещу ЦСКА (1:0). И за момента има заявен интерес за придобиването на клуба. Развръзка трябва да има до Нова година.
Анонсите са, че при смяна на собствеността дълговете на Левски ще бъдат погасени от новите босове, като ще започне и строителство за довършването на “Георги Аспарухов”.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx