> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Славиша Стоянович напуска Левски?


87 0

Славиша Стоянович се е сбогувал с футболистите на Левски след снощното отпадане от турнира за Купата на България от Славия. Треньорът е влязъл в съблекалнята след края на мача и е казал на играчите: „Дойдох, за да се сбогуваме. Аз знам какво трябва да направя. Вие се концентрирайте върху следващия мач“
След това Стоянович е излязъл с наведена глава, а след думите му сред футболистите настъпило пълно мълчание, съобщава Блиц. Засега няма официално потвърждение от „Герена“.

Очаква се по-късно през деня днес да има официална позиция или в сайта на Левски, или на някой от ръководните фактори в клуба.

Бившият наставник на Цървена звезда обявил пред тима, че знае какво трябва да направи, тъй като неговата работа се оценява от представянето на отбора, което видимо за всички не е подобаващо.
Така Стоянович завършва втория си престой на “Герена” след едва четири месеца. През този период тимът изигра 12 официални мача, в които записа – четири победи, четири равенства и четири загуби, а головата разлика в дадените сблъсъци е 16:13. През пролетта “сините” имат три победи, три равенства и една загуба, която обаче се оказа решаваща, тъй като съсипа мечтата на Стоянович и играчите му да станат първите, извели клуба до трофей от 2009 година насам.
Помощник-треньорът Живко Миланов пък ще води днешното занимание на тима, докато се очаква Стоянович и шефът Наско Сираков да се разберат за раздялата между треньора и клуба.

Снимка: Левски

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading