> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Венци Стефанов: Не спасявам Славия по административен път


26 0

Венцеслав Стефанов даде мнението си след днешното заседание на Българския футболен съюз. Членът на изпълкома и президент на Славия, призна, че не спасява “белите” от изпадане по административен път. Както е известно, форматът на първенството беше променен, като от следващия сезон отборите ще са с два повече – 16 и по всяка вероятност няма да има директно изпадащ.
Последните два дни Стефанов вдигна напрежението около себе си, след като стана ясно, че е бил в болница, но набързо оздравя и участва в заседанието на Изпълкома.

Добре съм, не се радвайте. Не мога да коментирам личните решения на президента на БФС. Не критикувам хора, които си вършат работата. Безкрайно негативно съм настроен, които някога да си ни класирали на голямо първенство? Да са победили някои големи отбори? Казвам ти дъще, сещай се снахо. Ти си интелигентно момче! Колко работни дни стаж има той? Гриша Ганчев казваше “ти къщичка правил ли си бе, момче?”. Първенството се гледало много, то жените и “Бразди” гледат в пандемията, хората седят и гледат телевизия вкъщи. Като отворят сега стадионите колко зрители ще има? Акъл!

Славия няма нужда от такъв тип спасение и аз няма да я спасявам така, който смята, че това излиза от мен, лъже се. Вижте писмата от кметовете, дали ще има промяна трябва да се реши от работната група. Защо да е важно? Какви са въпросителните? Моето момче, знаеш ли, че футболът е социален феномен? Градове като Русе, Бургас, Сливен нямат футбол… Данчо, ти като си бил футболист след 20 кръг участвал ли си в уговорени мачове? Пети, шести, седми, осми, девети и десети за какво играят сега в първенството? Питам”, каза Венци Стефанов.

Снимка: БГНЕС

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading