> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Наско Сираков намери заместник на Иво Ивков


0
0
294

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков продължава с търсенето на нов изпълнителен директор. Появи се вариант, при който правният консултант на боса на сините Борислав Георгиев да застане на тази позиция, пише Тема спорт.

През миналата седмица стана ясно, че той е председател на УС на новото сдружение „Бизнес клуб Левски“. Юристът бе представен пред акционерите на Общото събрание на дружеството, което се проведе на 6 април. Преди това той взе участие и в разяснителната пресконференция за увеличаване капитала на дружеството в началото на март. Очаква се съвсем скоро да стане ясно името на новия изпълнителен директор, който да изземе функциите на Ивайло Ивков.

Наско Сираков изпитва сериозни трудности по намирането на оперативен ръководител. Настоящият такъв Ивайло Ивков е в процес на раздяла с клуба. Той все още изпълнява дейността си, но го прави от дистанцията. Адвокатът наскоро съобщи, че си е събрал багажа и е напуснал офиса си на „Герена“. Ивков ще е на поста, докато името му бъде заличено от Търговски регистър. В момента именно той е човекът, без чийто подпис не може да мине нито една финансова операция, свързана с Левски.

Първи отказ Наско Сираков е получил от Даниел Боримиров. Мажоритарният собственик е предложил поста на човека, който сега е председател на Управителния съвет. Идеята е била бившият капитан на сините да е изпълнителен директор, като да му помага екип от специалисти за оперативната дейност. Засега не е минала идеята и за Венцислав Димитров, който е представител на спонсора в НС – Palms Bet. Двама други набелязани също са дали категоричен отказ на Сираков за въпросния пост.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx