> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сираков изгони Иво Ивков от Левски


0
0
675

Левски остана без изпълнителен директор. Иво Ивков беше освободен на Общото събрание. Уволнението беше очаквано, защото административният ръководител беше в конфликт със собственика Наско Сираков. Феновете пък взеха страната на Ивков и призоваха именно Сираков да сдаде поста.

“Моето освобождаване беше оповестено от мажоритарния собственик по време на ОС. Няма скандали между този и онзи. Обясних го и на събранието”, заяви Ивков пред медиите

“Аз нося отговорност за всяко едно мое движение през последната година и половина. Дано не загубим всичко, което градихме през тези месеци. Притеснен съм”, допълни юристът.

По-рано от поста си бе отстранен и представителят на феновете в Надзорния съвет (НС) Петър Ганев, който подкрепяше публично Ивков за работата му като изпълнителен директор.

“Това, което беше изтъкнато за освобождаването на Петър Ганев, е, че той е проявил доверие в мен и е казал, че аз изпълнявам безупречно задълженията си. Това беше дадено като обяснение. Питайте тези, които взимат решенията. За моите решения, питайте мен. Какви са истинските мотиви, няма как да знам” допълни Ивков.

„Така е, имаше точка за изцяло нов Надзорен съвет. Освобождаваме всички и се гласуват нови. Това, което беше гласувано, е същият състав, без мен. Аз бях предложен “за”, но Сираков гласува “против“. Той преди събранието каза, че ще гласува против. Тоест аз го разбрах преди самото събрание. От тук нататък аз го казах и вътре, че привържениците имат място в Надзорния съвет заради всичко, което се случи през последните години и като резултати, и като обединение, и като липса на дългове и на задлъжняване през последните години. Защитавал съм именно, че управлението на клуба трябва да е вътре в самия клуб. Това не изключва външни компании и договори за управление, които да имат поглед, да знаят как се харчат парите, но не мнозинство. Това беше основна разделителна линия“, каза Ганев.

„За тези, които не знаят, УС на Левски се гласува с пълно мнозинство. Без моя подпис Ивков не може да бъде сменен. Считам, че това е причината да бъде сменен Надзорният съвет. Сираков директно казва, че следващата седмица Иво няма да бъде изпълнителен директор на Левски. Той ще бъде сменен, което става много лесно, когато аз не съм вътре“, продължи той.

„Дори залата не го възприе насериозно (последното предложение на Сираков към Ивков). Иво да не е изпълнителен директор, а да заема някакъв пост. Това очевидно няма да стане и Ивков директно отказа. Това се случва – нов състав на Надзорния съвет, който има ясно мнозинство около генералния спонсор. Този Надзорен съвет много бързо ще гласува нов УС. Горд съм от това, което се случи в последните няколко години като обединение, като хора, които намерихме. С удоволствие ще отида на следващия мач. Не съм важен аз“, каза още Ганев.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx