> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Сираков пак уговаря Мъри да поеме Левски


0
0
131

Собственикът на Левски Наско Сираков е бил засечен тази сутрин на среща със Станимир Стоилов в елитно столично заведение, пише “Блиц”. Двамата разговаряли оживено, а основаната тема е случващото се в Левски и бъдещето на клуба.

Сираков е изразил опасенията си, че финансовата стабилност едва ли ще споходи “сините” в скоро време, тъй като евентуалният нов собственик Джоузеф Диксън е заминал за САЩ. През това време клубът трябва да организира своята подготовка, но няма да има средства за селекция.
Мъри е вариант за нов треньор на Левски, но само при финансова стабилност на клуба.
Идеята на Сираков е да навие Мъри да изведе “сините” за първата тренировка на тима днес. Ако Стоилов не се съгласи да проведе “синята” тренировка следобед, това най-вероятно ще стори Живко Миланов, с когото обаче Сираков все още не е говорил. Той до последно ще се надява, че Мъри ще приеме предложението му.

А за момента не е ясно кои футболисти ще излязат за първата тренировка на Левски. Според запознати от няколко дни върви препитване към футболистите за намеренията им. В това число влизат и футболистите, чийто договори изтичат на 30 юни. В тази бройка са вратарите Михайлов, Кръстев, Райнов, близнаците Цоневи, Краев и Божинов. Матео Стаматов също е обвързан със „сините“ до края на месеца, но бе категоричен, че няма да продължи. Той отива във втора руска дивизия. Илия Юруков пък вече разтрогна договора си, за да осъществи трансфер в Арда.

Споделете
0
0

Comments