> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

В Левски чакат днес Сираков за отговори


0
0
100

В 18.00 часа днес Левски ще даде старт на лятната си подготовка и ще направи първа тренировка на “Георги Аспарухов”. Ситуацията в клуба обаче е доста мъглява, пише “Тема спорт”. “Сините” дори не обявиха брифинг преди заниманието, а най-куриозно е, че не разкриха от кой ще бъде водено то. Очаква се това да направи временният треньор Живко Миланов. Ще продължи ли той да бъде някакъв в клуба – това също не е ясно. Зетят на Боби Михайлов обаче няма лиценз, за да води отбора в елита.

Повечето футболисти са с изтичащи договори, а част от тях си събраха багажа от съблекалнята. Отборът иска да научи какво се случва лично от Наско Сираков. Той е очакван днес на “Герена”, за да говори с играчите.
Както е известно, в момента се водят преговори за смяна на собствеността. Джоузеф Диксън заяви намерения да инвестира 250 млн. долара в клуба. До момента той не е превел никаква сума, с която да бъдат покрити спешни плащания, както и протичане на нормална подготовка. Ситуацията към момента е критична.

Тримата младежки национали на Левски – Марин Петков, Мартин Петков и Патрик-Габриел Галчев, няма да се появят днес на “Герена”. Причината е, че те са получили по-дълга почивка. Очаква се те да започнат подготовка с Левски на 18 юни.

Снимка: Левски

Споделете
0
0

Comments