> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Поставиха 10 000 седалки на стадиона на Ботев Пд


0
0
291

За 5 дни от фирма ПИМК успяха да поставят 10 000 седалки на “Колежа”. От сряда до неделя се работи ударно от 8:30 часа сутринта до 19:12 часа вечер. Те бяха подпомогнати от фенове на Ботев, които неуморно пренасяха седалките. В неделния ден и кметът на Пловдив Здравко Димитров положи труд по пренасянето им. Всички се подготвят за чаканото и дори мечтано събитие – бултрасите да се завърнат на „Колежа“, като това ще се случи за двубоя с Левски в края на месец април.
Днес трябва да се монтират седалките в част от Централната трибуна, които са поставени и готови за монтаж. Следобед започва работата по Южната и Северната трибуни.

Именно наредените седалки на Трибуна „Изток“ станаха повод за критики от страна на някои от футболните фенове в България.
Преди дни бяха разпространените кадри от вече наредения сектор „В“. И докато в социалните мрежи преобладаваха позитивни коментари, то няма как да не бъдат забелязани и мненията, насочени към подредбата на седалките, изобразяващи буквата Б и цифрите 1 и 2. На места ясно се вижда, че те се губят.

По проблема вече е започната работа, за да бъде изчистен. Другият проблем, е в монтажа на седалките, които е трябвало да бъдат поставени с четири анкера, а в момента са с два. Този проблем също може да бъде изчистен, но ще отнеме технологическо време.
Настроението в Пловдив преди голямото завръщане на Ботев на „Колежа“ е приповдигнато и чакано вече 10 години, като по всичко изглежда, че мечтата на “жълто-черните” привърженици ще се сбъдне съвсем скоро и ще има своя щастлив край.

Снимка: Пловдив дерби

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx