> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Рокади и оставки в Локо Пд, Крушарски се завръща


0
0
436

Досегашните изпълнителни директори на Локо Пд Лъчезар Димитров и Румен Руйчев са подали оставки, а бизнесмените Христо Крушарски и Адам Сотков ще решават кой ще ги замести. Двамата ще осигурят финансова инжекция на клуба за изплащането на забавените месечни възнаграждения на треньори, футболисти и служители.
“Скоро ще започне и изграждането на три терена (два затревени и един изкуствен), които ще се намират на базата в ЖК “Тракия”.

“На специална среща, на която присъстваха акционерите, всички треньори, щаб и футболисти от първия отбор, както и наставниците от школата на клуба, бяха изгладени всички недоразумения. Цялата спортно-техническа власт е дадена на Александър Томаш и той ще бъде пряко отговорен за резултатите от работата му. Старши треньорът на Локомотив ще има пряк ангажимент към ДЮШ на клуба, която се ръководи от Димитър Палазов. Двамата собственици на ПФК Локомотив Христо Крушарски и Адам Сотков гледат ясно и категорично в една посока и вярват в светлото бъдеще, успехи и паметни мигове, които предстоят пред “черно-бялото” семейство!” декларираха от “Лаута”.
Наскоро самият Крушарски обяви, че държавата трябва да дава повече пари за спорт.

Снимка: Локо Пд

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx