> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Крушарски иска държавата да дава пари за спорт


0
0
301

Съсобственикът на Локо Пд Христо Крушарски даде ценни съвети на властта да обърне сериозно внимание на спорта. Ексцентричният ръководител предложи законови промени, които да облекчат бизнеса.
“Държавата може да облекчи данъчния режим за хората, които развиват спорта. Влагал съм лични пари. Държавата трябва да вземе решение дали иска да има спорт”, коментира той пред БНТ.
Крушарски намекна за несъгласие между него и останалите собственици на Локо. Повече от година той не се е месил в работата на клуба, но е готов да се завърне. А преди година Крушарски искаше да става президент на БФС.

“Хвърлих доста средства за базата. Предложих да направя напоителна система на двата терена, а те да направят тревната покривка. Не получих нито “да”, нито “не”. Някъде нещо се къса. След един мач ми се каза, че не мога да вляза във ВИП зоната. Аз съм собственик на 50% от акциите.
Бях стигнал до 2,4 млн. лв. приходи. Необходимо ми бе още едно рамо, за да управляваме общо. Те решиха да остана настрани и го направих. Сега съм готов да помагам.
Преди година и 3-4 месеца седнахме и се разбрахме да работим заедно. Минаха 2-3 месеца и ми казаха, че искат да вземат всичко. Аз се съгласих и година и 2 месеца не съм се месил в действията на клуба. На есенния полусезон Локо имаше нелоша позиция за класиране. За мен целта не е продажба на всяка цена. Участие в Лига Европа би донесло повече от продажбата на някои играчи”, смята Крушарски.
Снимка: Локо Пд

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx