> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Кобрата призна: Не бях готов за мача с Джошуа


0
0
253

Кубрат и Тервел Пулеви посетиха Благоевград, където се срещнаха със свои почитатели. Кобрата заяви, че отново ще излезе на ринга в края на лятото, като съперникът му все още не е ясен. Сблъсъкът ще се проведе в Лас Вегас, САЩ.

“Лично за мен Тайсън Фюри ще победи, Антъни Джошуа не е нищо особено. Видяхте моя мач с него, не бях особено трениран и подготвен, и естествено аз си поех отговорността да изляза в този мач и така да играя”, сподели Пулев.

Братята Кубрат и Тервел Пулеви се срещнаха със свои почитатели в Благоевград по покана на местния фен клуб. Тя е била отправена преди мача с Антъни Джошуа, но заради ограниченията във връзка с епидемията от коронавирус, срещата с известните български боксьори е била отложена, каза за БТА Кубрат Пулев.

“Тук сме да промотираме спорта като цяло, защото в тези времена, когато и финансово не са много добре клубовете в страната във всеки един спорт, една такава мотивация би била доста добра за младите”, посочи Кобрата и допълни, че те като деца също са се срещали с големи шампиони, което им е давало смисъл и мотивация за бъдещето.
За срещата с феновете в Благоевград дойдоха хора от всички възрасти. Феновете получиха картички с автографи от двамата боксьори.
Малко момиче подари на известния български боксьор талисман, който да му помага на ринга.
“Получих едно левче, такъв подарък не бях получавал, едно левче от едно малко момиченце, което каза “Моля ви, вземете го за късмет от мене”, разказа Кубрат Пулев.

Той заяви, че ще пази талисмана, защото е подарен от “изключително чисто създание – едно малко дете, което го дава от сърце”.

Снимка: Фейсбук

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments