> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Кобрата: Обичам предизвикателствата, колкото и да е трудно


0
0
439

Кубрат Пулев благодари за подкрепата, която получи около мача с Антъни Джошуа. Както стана известно, родният боксьор беше нокаутиран от британския си опонент в края на деветия рунд, след което нашият се обърна към своите фенове чрез кратък пост на официалната си фейсбук страница.


Обичам предизвикателствата, колкото и да е трудно! Това съм аз! Огромни благодарности за подкрепата на всички, които искаха и вярваха в победата”, написа Кобрата.
Впоследствие стана ясно, че 39-годишният софиянец е изкарал КОВИД-19, а вирусът е нарушил подготовката му. Въпреки че се е разминал с пневмонията и усложненията, Пулев е бил принуден да прекрати всякакви физически активности и тренировки, включително в този период спаринги в най-важните три седмици преди да се качи на ринга.
С КОВИД-19 и с три седмици без тренировки – толкова. Не се оправдавам, сам съм си виновен. Не желаех никой да разбира. Това е положението. Сега съм добре, всичко е супер”, заяви още Пулев.
Той заслужи 3 млн. паунда, докато Джошуа ще получи 9 млн. Двамата ще вземат и пари от тв правата.


Рано е за анализ, ще си го направим за нас, но трябва да се спомене, че той направи нещо голямо, изправи се срещу абсолютния световен шампион. Прави чест на Кубрат, независимо, че загуби, той се би мъжки, като войн. Има доста грешки, които да се изчистят, но най-важното е, че той се би и беше претендент, представяйки България. Ако нашите родители можеха да си кажат мнението, щяха да са горди, че Кубрат е опитал нещо голямо”, допълни пред БНТ брат му Тервел Пулев, който беше до него в ъгъла на ринга.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx