> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Собственикът на ПСЖ брани критикувания Катар


0
0
274

Международната общност не е справедлива към Катар, заяви собственикът на ПСЖ – Насер Ал Хелаифи. Неговата родина е домакин на Световното първенство по футбол тази година, но фокусът често е изместван от спорта към множеството проблеми в страната, рязко противоречащи със съвременните западни разбирания за функционирането на нормално общество.

“Правим най-доброто, на което сме способни. Ние сме добри хора и се отнасяме именно така към останалите. Боли ме да чувам толкова негативни неща и смятам, че това е нечестно и несправедливо. Хората трябва да посетят Катар и тогава ще разберат що за хора сме. Признавам обаче, че и ние не сме перфектни“, каза Ал Хелаифи в интервю за радио Talksport.

Катар е най-силно критикуван заради нарушаването на човешките права и най-вече тези на мигрантите, които работеха по строежите на стадионите и немалка част от тях намериха своята смърт в страната. Еднополовите романтични отношения пък са криминализирани със закон.

“Както каза нашият емир, всеки е добре дошъл в Катар. Страната е с отворени врати, а хората са с открити сърца. Толкова се радваме, че ще имаме много гости. Чакахме 12 години да покажем на света истината за нашата страна и нашите хора. Ние сме гостоприемна нация”, добави той.

Снимка: Туитър

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Запишете се
Уведоми ме за
guest
0 Коментари
Inline Feedbacks
Покажете всички коментари
0
Оставете Вашия коментарx