> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Срещу Порто излизаме като на финал, призна Пирло


34 0

Андреа Пирло призна, че Ювентус излиза като за финал срещу Порто в реванша от 1/8-финалите в Шампионската лига. Срещата е във вторник в Торино, а “бианконерите” загубиха първия мач в Португалия с 1:2 и се нуждаят от чиста победа. Треньорът на италианците е убеден, че Кристиано Роналдо ще помогне за крайния успех.

“Това са мачовете на Кристиано, той постоянно е доказвал това. През последните дни Роналдо следва специална програма относно тренировките си. Роналдо е ведър и чака с нетърпение да играе.”

“Порто е съперник, който действа компактно с много малко пространство между линиите, заради което пък ще разполагаме с малко време за реакция. Нуждаем се от търпение и ясен план какво точно да сторим в необходимия момент. Наясно сме от важността да играем в Шампионската лига. Възможно е в такива срещи да вложим напълно различна енергия, но е нужно да ги изиграем като всеки един важен двубой.

Това е финал – както за нас, така и за Порто. Осъзнаваме, че напрежението е върху нас, но и не го крием. Имаме нужните качества, за да продължим напред, без да подценяваме съперника по никакъв начин. Но ние сме Юве и сме длъжни да мислим за преодоляване на това предизвикателство. Многократно изгледахме първата среща. Тогава планът ни беше различен в сравнение с това, което играхме. В началото допуснахме грешки и съответно мачът се промени. Ще се опитаме да се поучим от грешките ни в Португалия“, обяви на пресконференция Пирло.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading