> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Порто излъга Ювентус, а Дортмунд се подигра със Севиля


0
0
405

Порто сломи суперфаворита Ювентус с 2:1, а Борусия Дортмунд сломи домакина Севиля с 3:2 в първите осминафинали от Шампионската лига.
На Ещадио до Драгао” португалците хвърлиха голямата бомба, след като успяха да вземат преднина от “Старата госпожа”, макар и минимална. Иранецът Мехди Тареми шокира “бианконерите” още във първата минута, а секунди след подновяването на играта Муса Марега удвои мъките на гостите. Те обаче живнаха към края и Федерико Киеза (21) върна Юве в играта с прекрасен гол, който остави развръзката за реванша открита. Асистенцията беше на французина Адриен Рабио, но реално Юве се раздвижи в предни позиции, след като на терена се появи влезлият от пейката испанец Алваро Мората. В последната минута на продължението Кристиано Роналдо имаше основателни претенции за дузпа, но реферите я подминаха. Така Порто записа първа победа в историята си над именития италиански тим. А завръщането на родна земя на 5-кратния носител на “Златната топка” се оказа доста тежко. В Торино обаче предстои реванш.

А в Испания блесна Ерлинг Холанд. 20-годишният норвежки нападател на Дортмунд стана първият футболист, който отбелязва 18 гола в първите си 13 мача в Шампионската лига. “Златното момче” на немците се разписа два пъти, като беше точен в 27-а и 44-ата минути, а преди това асистира за попадението на Махмуд Далуд (19). За испанците се разписаха Сусо (7) и Люк де Йонг (84). Реално последното попадение остави Севиля в играта, защото в противен случай тимът трябваше да връща три гола в реванша. Сега ситуацията изглежда “по-лесна”.

Снимка: facebook.com/ChampionsLeague

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments