> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Левандовски съжалява за изпуснатите от Полша шансове на Евро 2020


0
0
44

Роберт Левандовски призна, че съжалява за изпуснатите шансове с Полша на Евро 2020. Суперзвездата използва социалните мрежи, за да изрази разочарованието си от отпадането. В последния кръг “дружина полска” загуби с 2:3 от Швеция и приключи участието си в турнира. Нападателят на Байерн вкара и двата гола, но само неговите усилия не бяха достатъчни. Лева се разписа и при равенството 1:1 срещу Испания.

“Ние сме тъжни и разочаровани. Може би някак ни липсваше качество, но дадохме всичко, което имахме. Нямахме късмет на този турнир. Имахме много шансове да отбележим, но не се възползвахме достатъчно от тях. И нашите съперници понякога имаха половин шанс и те вкараха. Аз също пропуснах – тези два удара с глава, които удариха гредата на тяхната врата. Фактът, е че това е най-доброто ми Европейско първенство, защото вкарах три гола, изобщо не ме утешава. Бих дал всички тези голове за класиране за следващия кръг. Чувствам, че този отбор заслужава повече – може би не аплодисменти, защото сме аут, но за всичко, което дадохме тук, наградата е твърде малка.
Всички сме разочаровани и осъзнаваме, че тази история можеше да протече много по-различно. Борихме се докрай. Благодаря ви за подкрепата, за вярата в нашите възможности – имаме отбор, който може да донесе много радост в близко бъдеще. Благодаря ви, че ви има”, написа Лева.

Снимка: Инстаграм

Споделете
0
0

Comments